אף אחת לא רוצה לעלות? שתי המוליכות של הליגה הלאומית הפסידו הערב (שני). הראשונה הפועל תל אביב הפסידה 1:0 בבית להפועל עפולה במשחק שנערך באצטדיון רמת גן (עקב עונש רדיוס שספגו האדומים), והשנייה הפועל כפר סבא הפסידה בבית 3:2 לבית"ר ת"א/רמלה.
האדומים נעצרו אחרי שלושה ניצחונות רצופים, האורחת רצתה יותר והגיעה ליותר הזדמנויות במחצית הראשונה, עד שדודי טוויטו כבש (34). הקבוצה של קובי רפואה לא ממש הגיעה להזדמנויות ולא הצליחה להשוות.
במשחק הראשון אחרי פיטוריו של מסאי דגו, הפועל כפר סבא הפסידה 3:2 בבית לבית"ר ת"א/רמלה. הבעלים יצחק שום עמד על הקווים, כשהמאמן המיועד ריימונדס ז'וטאוטאס צפה מהיציע. עד היום הפועל כפר סבא לא ספגה שער שדה בבית, היום היא חטפה שלושה כאלה. למרות שהירוקים חזרו מפיגור שני שערים. יוג'ין אמסה העניק את הניצחון לאורחת (63).
יהאב אל-עביד קיבל כדור עומק, התקדם והפציץ את הרשת (20), השחקן הצעיר השלים צמד (45) אחרי שקיבל כדור רוחב וכבש מול שער ריק. עידן דוד צימק בפנדל (48). מיקי יאזו השווה (53). יוג'ין אמסה חטף כדור, התקדם באין מפריע ועשה 2:3 לאורחת (63).
מכבי אחי נצרת חזרה לעצמה עם 0:1 בחוץ על עירוני נשר משער של עידו אקסברד (66). גם הפועל חדרה בצמרת אחרי 1:2 על הפועל ר"ג. על חטיב (30) ואסי גומה (52) כבשו למארחת, עדי תמיר איזן זמנית (44).
בני לוד השיגה ניצחון חשוב בתחתית - 1:2 ברמלה על הפועל מרמורק. דייגו סליס (2) ומעוז סמיה (43) כבשו, ניקולאי דיולגרוב צימק (68). במשחק נוסף, הפועל נצרת עילית (גיא דיין 53) גברה 0:1 על הפועל פ"ת.