אמיר עגייב כבש את השער הראשון בדקה השלישית מבישול של פייסל מוליץ', אשר הבקיע (22) את השני מבישול של מוטי ברשצקי. בדקה ה-34 כבש ברשצקי את השלישי מבישול של דור חוגי.
בית"ר ת"א/רמלה מדורגת שלישית לאחר שגברה 0:1 בחוץ על הפועל ניר רמת השרון בזכות פנדל של גיא חדידה בדקה ה-90. הפועל חדרה מדורגת רביעית בזכות 1:3 ביתי על הפועל פתח תקווה. גיא כהן בישל (43) לעלי חטיב ומנשה זלקה הוסיף (54) את השני מבישול של ויטלי גנון. נס זמיר צימק (74) מבישול של עמירן שקלים, אבל עלי חטיב השלים צמד בפנדל בדקה ה-86. בית"ר ת"א/רמלה וחדרה ניצלה את ההפסד הביתי של הפועל קטמון 1:0 לאחי נצרת (עידו אקסברד 89).
הפועל נצרת עילית גברה 0:2 על בני לוד בזכות שער עצמי של מעוז סמיה (58) ואחד של ז'וליו סזאר (89). דולב אזולאי מנצרת עילית הורחק (54).