הפועל באר שבע ערכה טקס לנופלים

הקבוצה המשיכה במסורת וכיבדה את אוהדי הקבוצה שנפלו במלחמות ישראל ובפעולות האיבה. באירוע נכחו המשפחות השכולות, השחקנים ואלונה ברקת שנשאה דברים

שי מוגילבסקי פורסם: 17.04.18, 15:45

 

 צילום: הרצל יוסף
הקפטן מאור מליקסון בטקס יום הזיכרון ( צילום: הרצל יוסף)

 

הפועל באר שבע ערכה היום (שלישי) בצהריים את טקס יום הזיכרון המסורתי לזכרם של אוהדי הקבוצה שנפלו כחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. בטקס, שנערך בלובי של אצטדיון טוטו-טרנר, נכחו המשפחות השכולות, הנהלת ושחקני המועדון, אישי ציבור ואוהדים.

 

את הטקס הנחה העיתונאי ואוהד הקבוצה, דני קושמרו. במהלכו נשאו דברים נציגי השחקנים וכן הבעלים אלונה ברקת, שאמרה למשפחות השכולות: "עבורנו יש יום זיכרון אחד בשנה, אבל עבורכם הכאב הוא בכל יום - בכל בוקר בו קולו של הבן האהוב לא נשמע, בכל אירוע בו האב כה חסר, בכל שמחה בה הילדה לא נוכחת".

 

 צילום: הרצל יוסף
שחקני הפועל באר שבע בטקס ( צילום: הרצל יוסף)

 

 צילום: הרצל יוסף
בן שהר נושא דברים ( צילום: הרצל יוסף)

 

ברקת המשיכה: "יש לנו את הזכות לקיים את הטקס המיוחד הזה בו אנו מתייחדים עם זכר אוהדינו שנפלו במערכות הישראל, שמה שאיחד אותם הוא האהבה לקבוצה שלנו, למשפחה הזו".

 

 צילום: הרצל יוסף
"עבורנו יש יום זיכרון אחד בשנה, עבורכם הכאב הוא בכל יום" ( צילום: הרצל יוסף)