מקסים פלקושצ'נקו נכנס לחדר ההלבשה אחרי שהוחלף ודיווח כי הוא לא חש בטוב. במועדון בדקו את לחץ הדם של השחקן ובסיוע של אנשי מד"א, העניקו לו טיפול רפואי מהיר שבעקבותיו התאושש. מתברר כי פלקושצ'נקו סבל מוירוס לפני השריקה והיה חשש שלא יוכל לשחק.
הבעלים יואב כץ לא מתרגש מההפסד ונמצא עם הפנים לקראת גמר הגביע מול בית"ר ב-9 במאי: "המשחק הזה נותן תקווה לגמר גביע המדינה. למרות זאת, אנחנו צריכים להגיע לאירופה דרך הליגה ולא לסמוך על הגמר. יש חמישה משחקים, שכל אחד מהם חיים ומוות. יש גם משחק קשה בנתניה. חשבנו שגמרנו את הליגה בסוף הסיבוב השני, אבל לא. יש עדיין על מה לעבוד".
על הסגל המסתמן לעונה הבאה: "רוב הסגל חתום, יש חמישה או שישה שחקנים שנדבר איתם. לחלק יש סוכן, חברה, את האבא של החברה וגם את השחקן עצמו. זה מורכב. זה יסתיים ותהיה קבוצה חזקה". הקשר ראדו גינסארי צפוי להיות כשיר למשחק נגד מכבי תל אביב בראשון. ניצחון בו בתוספת להפסד של מכבי נתניה יבטיח להפועל חיפה בוודאות את המקום באירופה בעונה הבאה.