אראני, המדורגת 72 בעולם, הייתה מושעית למשך חודשיים מיום 3 באוגוסט ועד 2 באוקטובר 2017. מאז היא חזרה לתחרויות בסבב, ואף השתתפה ברולאן גארוס שנגמר אמש, שם הפסידה כבר בסיבוב הראשון. מהעונש הנוכחי תנוכה תקופת ההשעיה המקורית.
בהודעה שנמסרה לתקשורת נאמר: "ה-CAS אישר את הערעור של הסוכנות הלאומית למלחמה בסמים והטיל תקופה של עשרה חודשים של חוסר זכאות, שתושלם מיידית. תקופת ההשעייה המקורית תזוכה".
אראני בת ה-31, שדורגה בשיאה במקום החמישי בעולם, הודתה שהשתמשה בחומר האסור לטרוזול. על פי גרסתה, החומר שימש את אמה של הטניסאית, לטיפול בסרטן השד. האם השאירה כדורים על משטח במטבח ובית הדין קיבל את הטענה של הבת, כי התרופה התערבבה בשוגג במזון שאכלה.
מדובר בטניסאית הבכירה ביותר שנענשת על שימוש בחומר אסור, מאז ההשעייה של מריה שראפובה, שניצחה אותה בגמר רולאן גארוס ב-2012. שנת 2012 הייתה הטובה בקריירה של אראני, שמלבד גמר אליפות צרפת בו הפסידה כאמור לשראפובה, העפילה גם לחצי גמר אליפות ארצות הברית.