מהומות בגלל תמונה: סוהר בכלא נפחא נפצע באורח קל היום (ו') במהומות שפרצו בכלא. תשעה אסירים הועברו לצינוק. המהומות פרצו לאחר שצילום שפורסם בטוויטר ובו אסיר ביטחוני השפוט למאסר עולם בגין רצח נראה אוכל עם אסיר נוסף על רצפת התא. בשירות בתי הסוהר מנסים כעת לאתר את הטלפון הנייד שבו צולם האסירים.
כשבשב"ס הבינו שהצילום אמיתי הוחלט לערוך חיפוש בתאו של האסיר, חליל אבו עארם, כדי לתפוס את הטלפון הנייד ולנסות ולהבין אם התמונה עלתה לטוויטר מתוך הכלא או שהיא נשלחה לאדם אחר.
סמוך לשעה 12:00, בזמן כניסת סוהרים לתא על מנת לחפש אחר הטלפון ולהוציא את עארם לבידוד בעקבות הצילום שפורסם, החלה התנגדות ותקיפת אנשי סגל באמצעות דחיפות והכאה במקלות מטאטא. הסוהרים עשו שימוש בכוח והאסירים המעורבים בתקיפת הסגל הוצאו מהתא והועברו לצינוק.
האסירים באגף המשיכו במחאה והחלו דפיקות על הדלתות. לכלא הוקפצו כוחות תגבור כולל יחידות מיוחדות ולאחר זמן מה שב השקט על כנו.