תודו שעם כל הכייף שבים ובבריכה, תמיד יגיע הקרב על המצופים. התינוק או הילד ירצו לוותר, ואתם תגערו בהם שאין מצב. אז הנה פתרון שאצלי לפחות עבד - מצופים צבעוניים שמתלבשים על ידיהם של הילדים (מתאים לילדים במשקל 15-30 קילו) שעשויים מחומר נעים ומלטף ועם הדפסים חמודים, שבמקרה שלי שכנעו את התאומות הבררניות ללבוש ואף להישאר עם המצופים הרבה אחרי הטבילה המימית.
המצופים של PuddleJumper עשויים מחומר צף ולא צריך לנפחם בכל פעם, לכן גם אין חשש לחור או דליפת אוויר. 139 שקל, להשיג באתר סאן פאן ישראל
התינוק לא תמיד יכול לומר לנו אם האוכל שאנחנו מאכילים אותו חם מדי. כפית חדשה תודיע לנו כשזה קורה. שולי הכפית הרכים מגנים על החניכיים העדינות של התינוק ושיניו החדשות והקצה הבטיחותי משנה את צבעו כאשר מזון התינוק חם מידי (43 מעלות צלזיוס או יותר). 30 שקל, להשיג באתר ובחנויות
חלב אם, המזון הטוב ביותר לתינוק, מכיל בנוסף לרכיבים המזינים שבו גם רכיבים פעילים חיוניים להתפתחות מערכת החיסון של התינוק. אחד החשובים שבהם, המהווה את השלישי בכמותו בחלב הוא ה-HM-O, שחיוני להגנה על התינוק, בכך שהוא תורם לשגשוגם של החיידקים הפרוביוטיים הידידותיים במעי, נצמד לחיידקים מחוללי מחלות ובכך מפחית זיהומים ומסייע בהבשלת מערכת החיסון.
טוב לדעת שגם מי שאינה מיניקה, מסיבה כזו או אחרת, תוכל מעתה להעניק רכיב זה לתינוקה עם מטרנה גולד, אותה פורמולה מוכרת בתוספת רכיב ה-HM-O. מחיר - 74.90 שקל, להשיג בחנויות הפארמה.
ברקיד הוא מיזם ישראלי לבטיחות הילד. מדובר בצמיד שמגיע בצבעים עליזים, עם דמויות שילדים אוהבים. הצמיד מגיע עם אפליקציה חינמית שמספקת להורים באמצעות התראות מותאמות אישית על התרחקות הילד מאזורם, תזכורות לענידת הצמיד, תזכורות להוציא את הילד מהגן וסנכרון מלא עם אפליקציה נוספת הנקראת "ברקיד נאני" שמיועדת לנהגי הסעות ומטפלות על מנת להעניק להורה התראות מבוססות מיקום גם כשילדם נכנס ויוצא מההסעה או בסביבת מטפלת.
להבדיל מצמידים אחרים שקיימים בשוק, ברקיד לא מבוסס GPS, כלומר הוא אינו דורש חיבור סלולרי ועובד בטכנולוגיית בלוטות', עם קרינה וצריכת חשמל אפסית. לילדה אמרתי שזה "שעון, כמו של אבא", ואני זכיתי בשקט נפשי. בימים אלה, מגייס המיזם מימון לטובת הדור הבא של הצמיד הבטיחותי דרך הפלטפורמה לגיוס השקעות המונים, פיפלביז. 149 שקל לצמיד, להשיג באתר
המעבר מבקבוק לכוס רצוף תקלות שמשמעותן תמיד רצפה או שטיח רטובים. לכן התלהבתי מכוס הפלא של נובי שמאפשרת שתייה בטוחה לתינוק בלי טיפטופים. שולי הכוס, שעשויים סיליקון רך ועדין שמתאים לחניכיים הרגישות בגיל זה, מאפשרים שתייה מכל הצדדים, וכשפעולת המציצה מפסיקה, הפייה נסגרת, מה שמוודא שהנוזל לא ימצא דרכו לרצפה. כמה פשוט, ככה גאוני. 39.90 שקל, להשיג באתר וברשתות
הורים לקטנטנים יודעים שלחופשה מהנה עם הילדים, קודמת הדרך לשם שיכולה להפוך לא פעם לסיוט של ממש. אז הנה מוצר שאולי לא יהפוך את הדרך לנטולת בעיות, אבל לפחות יתרום לזמן מסוים של שקט. מזוודה שהופכת לבימבה. המזוודה של TRUNKI מגיעה עם נפח של 18 ליטר ועשויה מפלסטיק קל אך קשיח, שיכול לשאת את משקל התינוק שישב עליה וישתמש בה כבימבה. 249 שקל, להשיג באתר
לא תמיד אנחנו זוכרים לקחת איתנו את קרם ההגנה מהשמש כשיוצאים עם הילד לטיול. זו הסיבה שאהבתי את הרעיון הפשוט לכאורה - קרם פנים להגנה מהשמש של ד"ר פישר במתלה הכולל צורות חמודות ומדליקות כמו גלידה, כפכפים, גלשנים, סוס ים ועוד, שיכול להתחבר לכל תיק או לעגלת התינוק. 29.90-34.90 שקל, להשיג בפארמים, ברשתות השיווק ובחנויות.
לאחרונה, חברות קוסמטיקה מוכרות מוסיפות לקו המוצרים שלהן מוצרי טואלטיקה לתינוקות, כאלו שלא מכילים רכיבים שעלולים להיות מסוכנים לגילאים אלו כמו אלכוהול או פראבנים, ומושתתים בעיקר על רכיבים טבעיים, שהוכיחו את יעילותם:
1. Nivea משיק את סדרת הטיפוח לתינוקות Nivea Baby, שכוללת קרם רב שימושי (30 שקל ל-150 מ"ל) ומשחת החתלה (24.90 שקל ל-100 מ"ל). הקרם עבד מעולה בהרגעת אדמומיות שהופיעה על הירך של התינוקת עליה הוא נוסה, משחת ההחתלה גם היא היתה יעילה, אם כי יש חלקות ממנה במרקם. להשיג ברשתות הפארם.
2. חברת אלונה שכטר משיקה גם היא סדרת מוצרי תינוקות על בסיס צמחי מרפא. אנחנו ניסינו את קרם הגוף לתינוק, שמכיל מרכיבים כמו קלנדולה, קמומיל, אלוורה, מנטה, ועוד. הקרם נספג במהירות ולא השאיר שכבה של שומניות כמו קרמים רבים אחרים. 60 שקל, באתר או במרכז השירות 1800-210-210
3. מותג הטיפוח הניו-יורקי Kiehl's השיק שני מוצרים חדשים מסדרת קיל'ס בייבי - שמן הזנה (99 שקל ל-125 מ"ל) וסבון מקציף עדין לשיער ולגוף (89 שקל ל-250 מ"ל). השמן, שמועשר בתערובת של שמן זית ושמן גרעיני משמש טבעיים, עדין מאוד על העור ומתאים מאוד לעיסוי גופו של התינוק. הסבון, שאינו גורם לדמעות, מגיע עם ניחוח קל ביותר, מועשר בחמאת שיאה ושמן גרעיני משמש. הוא רך ומרגיש נעים על הגוף. להשיג בחנויות המותג.