שטקוס יחליף בין הקורות של באר שבע את גיא חיימוב, שצפוי להיות משוחרר. דודו גורש ישמש כשוער השני. כידוע, חיימוב פגוע מאוד מאנשי הקבוצה בעקבות המעבר הצפוי של שטקוס. חיימוב היה אמור לעבור בטרייד להפועל חיפה יחד עם מוחמד גדיר ומיחאי קורהוט, אבל הוא סירב ובסוף הפועל ב"ש שילמה כסף עבור שטקוס. לפני קצת יותר מחודש התעניינה בחיימוב מכבי חיפה והציעה לו חוזה ארוך טווח, בניגוד לחוזהו בבאר שבע שיסתיים בסוף העונה הבאה. באלופה שללו בתוקף את אפשרות מעברו לירוקים, ועמדו על כך שחיימוב יכבד את חוזהו.
מאמן הפועל חיפה ניר קלינגר הודה כי הוא לא עודכן בכל פרטי העסקה: "כל מה שקורה עם שטקוס והפועל באר שבע בשעות האחרונות נעשה על פי החלטת הבעלים יואב כץ ובשיתוף אסי רחמים ואלונה ברקת. הצוות המקצועי ואני הודענו לכץ בצורה ברורה שרק הגעתו של גיא חיימוב להפועל חיפה תניח את דעתנו מבחינה מקצועית. כמובן שיואב הוא הבעלים ובסוף זאת החלטה גם כלכלית וזאת זכותו. צר לי שהיום בצהריים שוחחתי עם אסי רחמים והוא לא סיפר לי דבר".
באר שבע סיימה את מחנה האימונים בפולין ושבה היום לארץ. בכר סיכם: "כמו בכל מחנה אימונים, היו דברים טובים יותר ודברים טובים פחות. נחזור לארץ לקראת צמד המשחקים מול טאלין ונמשיך לעבוד".