סקוטי ווילבקין סגר לשנתיים במכבי תל אביב - כך על פי דיווח באתר "יורוהופס". על פי הפרסום, ווילבקין סיכם את תנאיו והצהובים יודיעו בשבוע הבא באופן רשמי על החתמתו לשנתיים.
ההחתמות של זרים אנונימיים וזולים יחסית כמו קנדריק ריי ואנג'לו קלויארו נועדו כדי לפנות מקום בתקציב לשכר הגדול של ווילבקין - שלושה מיליון דולר לשנתיים. בשבוע שעבר נטען ב"יורוהופס" שווילבקין סיכם בכלל את תנאיו באנאדולו אפס, אבל כעת מתברר שסעיף השחרור (ביי-אאוט) שדרשה דרושפאקה עבור ווילבקין היה גבוה מדי עבורה וההעברה לא הושלמה. מכבי תל אביב, לעומת זאת, הסכימה לשלם את הסכום.
מכבי תל אביב, שהתעניינה על פי הדיווח גם בשיין לארקין (25) ששיחק בבוסטון והפך לשחקן חופשי, תחתים כאמור את ווילבקין על חוזה לשנתיים. אנאדולו אפס, שהפסידה ככל הנראה למכבי בקרב על ווילבקין, מעוניינת כעת בלארקין, וגם באסקוניה נמצאת בתמונה.
ווילבקין כיכב בעונה החולפת בדרושפאקה ובהדרכתו של דייויד בלאט הוביל את הקבוצה הטורקית לזכייה ביורוקאפ. הוא נבחר ל-MVP של העונה במפעל האירופי המשני עם מספרים נהדרים של 19.7 נקודות, 4.8 אסיסטים ו-1.6 חטיפות בממוצע למשחק.
הסוכן של ווילבקין, מישקו רזנטוביץ': "סוף-סוף! דפים צהובים (דפי זהב)... S.W"