פאולו סוזה מכיר היטב את ערן זהבי עוד מהימים שהפורטוגלי הדריך את מכבי ת"א. זה אולי עזר לו היום (שלישי) כשפגש את הכוכב הישראלי, במסגרת המחזור ה-12 של הליגה הסינית. זהבי אמנם כבש, אבל טיאנג'ין צ'ואנג'יאן של סוזה ניצחה 1:2 את גוואנגז'ו R&F.
הליגה בסין חזרה לפעילות אחרי פגרת המונדיאל ועבור טיאנג'ין מדובר במשחק רביעי ללא הפסד. זאת למרות ששיחקה ללא אקסל ויטסל (שזכה עם נבחרת בלגיה במקום השלישי בגביע העולמי) ואנתוני מודסט. מהעבר השני, גוואנגז'ו R&F נשרה למקום השמיני בטבלה עם 17 נקודות מ-36 אפשריות, אבל זהבי יכול להתנחם בשער עשירי העונה בליגה הסינית.
24': שער! 0:2 לטיאנג'ין. פאטו מכפיל את היתרון עבור החבורה של סוזה. הברזילאי מקבל כדור ברחבה, מתעלל בהגנת גוואנגז'ו ומפציץ את הרשת.
34': זהבי עם ההזדמנות הכי טובה של גוואנגז'ו במשחק עד עכשיו. הישראלי עשה תנועת עומק מצוינת וקיבל כדור מדויק לראש. הוא הגיע אבל נגח החוצה.
45+2: כרטיס אדום! טיאנג'ין נשארת בעשרה שחקנים. הקשר הסיני, ז'או, עושה עבירה גסה ללא כדור ונשלח החוצה באדום ישיר.
88': שער! גוואנגז'ו צימקה ל-2:1. ערן זהבי עם שער הליגה העשירי שלו העונה. כדור חופשי של הכוכב הישראלי פגע בחומה. את הריבאונד הוא שיגר לרשת בטיל ענק.