חוץ מהחשיפה הגדולה לה זכה שחקן הפוקר אייל שמחון כששיחק נגד ניימאר בסאו פאולו, הוא קיבל גם מתנה נחמדה לדרך - שלוש חולצות של נבחרת ברזיל חתומות על-ידי הסופרסטאר, אותן הוא מתכוון למכור את החולצות במכירה פומבית ולהעביר את הכסף לצדקה. המחיר התחלתי? 1,500 שקל לחולצה.
אייל שמחון: "ניימאר עשה לי קצת טראש טוק"
שמחון שיתף בפוסט בפייסבוק את כוונתו למכור את החולצות לצדקה: "הן פריט אספנות לכל דבר שבעתיד גם יכול להיות שווה הרבה מאוד כסף. את החולצות אני מוציא למכירה פומבית, שכל הכנסותיה ייתרמו לטובת ארגון "דור לדור". זו עמותה חברתית המחברת בין קשישים בודדים למתנדבים צעירים, שנפגשים על בסיס שבועי".
"המעוניינים מוזמנים לשלוח לי הצעה לפרטי. שלוש ההצעות הגבוהות ביותר שיתקבלו במהלך השבוע הקרוב יזכו בחולצה ובקארמה טובה", הוא הוסיף בפוסט. אז, למה אתם מחכים?