בשבועות האחרונים דובר לא מעט על כך שברצלונה מאוכזבת מאוד מהשתלבותו של הרכש מהקיץ הקודם, עוסמן דמבלה, ואף היו דיווחים על מעבר אפשרי שלו בהשאלה לפרמייר-ליג.
אתמול דמבלה ענה למבקרים עם שער הניצחון של קבוצתו. "יש לנו תקוות גדולות בבחור הזה", אמר מאמן ברצלונה, ארנסטו ואלוורדה, ובכך שם סוף לשמועות סביב החלוץ. "יש לו איכויות מדהימות והוא יוסיף לנו עוד הרבה".
על הזכייה עצמה, אמר ואלוורדה: "יש לאנשים תחושה שאנחנו לוקחים את הסופר-קופה כמובן מאליו, אבל זה לא ככה. אני חושב שהגיע לנו לנצח למרות שנקלענו לפיגור".
מי שעוד דיבר היה נשיא ברצלונה, ג'וזפ ברתומאו, שהתייחס לכך ששערה של סביליה אושר בעקבות השימוש ב-VAR: "זה טוב לכולם, אנחנו מרוצים מה-VAR, היא הופכת את המשחק לשקט יותר". זו הייתה הפעם הראשונה בתולדות הכדורגל הספרדי שנעשה שימוש במערכת החדשה.
ברתומאו דיבר גם על האפשרות שבארסה תבצע החתמות נוספות עד סיום מועד ההעברות: "נותרו עוד 20 ימים כדי לצרף שחקנים, נראה מה נשאר בשוק. אני לא רוצה לדבר על שמות ספציפיים".