לאחר שקבוצות הצמרת שיחקו בשבת, ישלימו שאר קבוצות הליגה את המחזור ה-23 ביום ראשון. במוקד: ויאריאל, עם מרטין פלרמו שהספיק כבר לכבוש שער בכורה בספרד, תארח את ויאדוליד, וסלטה ויגו תארח את ראיו ואייקנו.
ויאריאל הקטנה עלתה לכותרות אחרי שהצליחה לשים יד על אחד החלוצים המדוברים והמבוקשים ביותר בעולם, מרטין פלרמו הארגנטינאי. "אל לוקו" בחר לשחק בקבוצה כדי שיוכל לחדש את שיתוף הפעולה שלו עם חברו הטוב מבוקה ג'וניורס, גוסטבו פארוס שלוטו, שנמצא בקבוצה מתחילת העונה והבקיע כבר שבעה שערים. במחזור האחרון הבקיע פלרמו את שער הבכורה שלו בספרד והוביל את ויאריאל לניצחון 1:3 על אוביידו. ויאריאל ניצחה בארבעה מחמשת משחקיה האחרונים, עלתה למקום החמישי, וכעת היא מרוחקת רק ארבע נקודות מהמקום הרביעי שמוביל לליגת האלופות. בינתיים, היא תארח היום ב"אל מדריגאל" את ויאדוליד. לפי מאזנה העונה, ויאלדוליד בצרות על הנייר: ללא הפסדים בבית, ובלי ניצחון בחוץ. חד וחלק. כל זה לא שווה יותר מהמקום ה-12 בטבלה.
ביום חמישי סיימה סלטה ויגו ב-0:0 מול שטוטגרט בגרמניה, במסגרת גביע אופ"א. ראיו ואייקנו הביסה בבית את בורדו 1:4, מה שאומר ששתי הקבוצות נמצאות במצב טוב בדרך לרבע הגמר. עד משחקי הגומלין ביום חמישי הקרוב, הן ישחקו אחת מול השניה ב"בלאיידוס" שבויגו. סלטה נמצאת רק במקום ה-15, רחוקה מהצמרת אבל נמצאת במרחק ביטחון מהתחתית. חניכיו של ויקטור פרננדז העפילו לחצי גמר הגביע הספרדי, וכאמור הם קרובים לרבע גמר אופ"א. ראיו במקום השביעי בליגה רוצה להבטיח לעצמה עוד עונה עם מאבקים באירופה, כלומר מקום בין שבע הראשונות. סלטה לא ניצחה את ראיו כבר ארבע שנים, מאז שולדימיר גודל ואחד, חיים רביבו, העניקו לה ניצחון 0:2 על ראיו. בסיבוב הקודם זה נגמר 0:3 לראיו במדריד. הערב, בויגו ינסו לשבור את השנים הרזות.
שאר המשחקים: ריאל סוסיאדד - אספניול, אוססונה - אלאבס, סרגוסה - ריאל אוביידו, נומנסיה - מלאגה, מיורקה - אתלטיקו בילבאו.