הדיווח היום הוא על 4 משחקים שיצאו ו- 3 חדשים בפיתוח. נתחיל כרגיל באלה שיצאו:
יצאו
* שתי הרפתקאות ה- Budget (חצי מחיר) של Cryo הצרפתית יצאו במועד המתוכנן. שתיהן הן מהסוג של הגרפיקה התלת-ממדית דמויית "מיסט". Dracula: The Lost Sanctuary הוא ההמשך ל- Dracula: Resurrection, הרפתקה אטמוספרית אך ריקה מהשנה שעברה, שקטפה ציון ממוצע 63. בהמשך, הערפד הותיק מגיע ללונדון והגיבור הופך לצייד וניצוד כאחד ברחובות הבירה הויקטוריאנית.
* ההרפתקה השניה שיצאה נקראת The Messenger בארה"ב ו- Louvre: The Final Curse באירופה. The Messenger היא הרפתקת מסע בזמן שמלהקת אישה לתפקיד הראשי, והאתר הרשמי מצהיר שפתרון חידות המשחק מתבסס על חשאיות וערמומיות.
* משחק נוסף שיצא הוא מירוץ האופנועים של Acclaim ששמו הארוך מעבר לסביר הוא Ducati World Racing Challenge. המשחק של Acclaim כולל כ- 40 אופנועים של היצרנית האיטלקית ו- 8 מסלולים. משחק מירוץ סביר כנראה, אבל לא תחרות ל- Superbike של EA Sports.
* המשחק האחרון שהגיע לחנויות בארה"ב (באירופה הוא יצא לפני מספר שבועות) הוא משחק פלטפורמות תלת-ממדי מהסוג שיותר נפוץ על קונסולות, ושמו Kao the Kangaroo. 25 שלבים ב- 5 עולמות דורשים מהקנגורו הצעיר לרוץ ולקפץ את דרכו הביתה. לילדים ואוהבי Croc ו- Rayman 3D. לגרסת ה- PC אין עדיין ציונים, אבל גרסת ה- Dreamcast, שצריכה להיות מאוד דומה, עומדת יציב על ממוצע של שלושה כוכבים.
נחשפו
משחק תפקידים-פעולה דמוי דיאבלו, סימולטור מטוסי קרב מודרניים ושילוב פעולה-אסטרטגיה פנטסטי:
Harbringer
פלטפורמה: PC
תאריך יציאה צפוי: דצמבר 2001
סוג: תפקידים-פעולה
תת-סוגים: איזומטרי, מד"ב, סולו
כמו: דיאבלו בחלל, אבל עם שלבים בנויים מראש (לא אקראיים)
מפתחים/משווקים: NA/Silverback
בקצרה: מתרחש בספינת חלל בגודל עולם, העוברת ממערכת למערכת ומשעבדת או משמידה את תושביה.
תכונות מעניינות:
שלוש דמויות לבחירה: בן אנוש, רובוט שמחפש את זהותו לאחר שהמורדים הסירו את קוד הציות שלו, ובתו האחרונה של גזע עם יכולות מניפולציה של אנרגיה, אשר מחפשת נקמה על השמדת עולמה
אויבים אקטיביים - מפטרלים, צדים מורדים בעזרת אמצעי מודיעין כמו מצלמות וכו'
Lock On
סימולטור מבית SSI שמדמה מטוסים מודרניים מיצור מערבי ומזרחי כאחד, ביניהם ה- F-15 ו- 14, ה- A-10, ו- Mig 29 ו- 31. אין תאריך יציאה משוער כרגע.
Nomads
תאריך יציאה צפוי: מאי 2002
פלטפורמה: PC, Xbox
סוג: אסטרטגיה-פעולה
תת-סוגים:
דומה ל: Sacrifice בשחקים
מפתחים/משווקים: NA/Radon Labs
בקצרה: בעולם של איים מעופפים, השחקן הוא קוסם מרחף שמתחיל באי אחד וצריך להרחיב את ממלכתו תוך לחימה עם קוסמים דומים. דבר זה נעשה גם ע"י לוחמה ישירה, ובעיקר ע"י ניצול משאבי האיים לבניית מפעלים ומכונות צבאיות והכוונתם בקרב.