חוץ מהניצחון של נבחרת ישראל על סקוטלנד, נערכו עוד כמה וכמה משחקים הערב (חמישי) במסגרת ליגת האומות. נבחרת פורטוגל הסתדרה ללא כריסטיאנו רונאלדו וניצחה 2:3 בחוץ את פולין. אלופת אירופה בראש בית 3 בדרג הראשון עם שני ניצחונות בשני משחקים, פולין ואיטליה עם נקודה אחת כל אחת.
ידידות: צרפת סחטה בקושי 2:2 מול איסלנד
קרישטוף פיאטק כבש ראשון בדקה ה-18, אבל הפורטוגלים השיגו את המהפך. אנדרה סילבה כבש בסיום מהלך נהדר בדקה ה-31, וקמיל גליק כבש שער עצמי איום כשניסה להרחיק את הכדור לפני ההפסקה (43). הדיפה גרועה של לוקאס פביאנסקי עזרה לברנרדו סילבה לקבוע 1:3 בדקה ה-52. יאקוב בלאשצ'יקובסקי רק צימק בבעיטה מצוינת מחוץ לרחבה (77).
במשחק פיקנטי בין שתי נבחרות שמייצגות מדינות שהיו פעם מדינה אחת, ניצחה סרביה את מונטנגרו 0:2. אלכסנדר מיטרוביץ' כבש את שני השערים (18 בפנדל, 81). עם שבע נקודות בשלושה משחקים, סרביה ניצבת בראש בית 4 בדרג השלישי של ליגת האומות, הדרג שאליו משתייכת גם נבחרת ישראל. במסגרת הדרג השני, רוסיה ושבדיה נפרדו ב-0:0.
תוצאות נוספות: ליטא - רומניה 2:1 (גבריאל תאמאש ניצח את ארנסטס שטקוס); קוסובו - מלטה 1:3; איי פארו - אזרבייג'אן 3:0.