הם חוו כצעירים שתי טרגדיות גדולות, ומאתמול, כששלושתם בשנות ה־20 לחייהם, הם נותרו גם ללא האם רונה שליוותה ותמכה בהם כל העת.
טל רמון (28), בנם השני של אילן ורונה, אח לאסף הבכור וליפתח ונועה הצעירים ממנו, הוא מוזיקאי שהוציא ב־2016 את האלבום הראשון שלו "דמות".
במשך שנים ניסה טל להימנע מהחשיפה הבלתי נמנעת ומהשאלות על ההתמודדות עם האובדן הגדול של אביו אילן ואחיו אסף, והשתדל לתת למוזיקה לדבר במקומו. "אני רוצה שיקשיבו, בין אם מכירים את הסיפור שלי או לא. אני מי שאני ואין מבחינתי ניתוק בין הדברים. את זה הבנתי כבר בשלבים הראשונים", סיפר בעבר טל בראיון ל"ידיעות אחרונות". "אני לא חושב על מה אנשים חושבים או איך הם מנתחים טקסטים וכוונה. השירים שכתבתי יכולים לגעת באנשים וליצור חיבור מכל מיני כיוונים ופרספקטיבות. לכל אחד מהשירים יש משמעויות רבות".
טל סיפר שאמא שלו, רונה, תמכה ופירגנה לאורך הקריירה המוזיקלית שלו: "היא מגיעה לכל הופעה שהיא רק יכולה. היא שרה יחד איתי ושומעת את האלבום בזמנה החופשי. לא יכולתי לבקש אמא יותר מגניבה". טל גם השתתף לפני מספר שנים בערב יום הזיכרון בטקס "שרים בכיכר", ושר את "יש לי סיכוי" של מאיר בנאי. "באופן אישי, עבורי זו הייתה מחווה מאוד גדולה ומרגשת, מלאת תקווה וכוח, להעביר מתוך העצב מסר שיש חיים אחרי האובדן".
יפתח (24), הילד השלישי במשפחת רמון, מתגורר ברמת־גן. על אף שלא שירת כטייס, אמו הסכימה לאפשר לו - למרות הטרגדיות המשפחתיות - לשרת ביחידה קרבית. "היום כבר יש שינוי בצבא. את חותמת במידה שאת רוצה להטיל איזשהו וטו, אם את לא מסכימה עם הדרך שהילד בחר. זה הרבה יותר נוח לי. יפתח החליט שהוא הולך ליחידה קרבית", סיפרה בעבר רמון בראיון ל־"7 ימים".
טל עצמו אמר לפני שלושה חודשים בטקס הנחת אבן פינה למכינה "בית אסף" במצפה אילן: "חונכנו אחיי ואני לשאוף להגשמת חלומותינו על בסיס האמונה שכל אחד צריך למצוא את ייעודו בעצמו'. המונח 'בית אסף' נולד בימים קשים מאוד של שבעה - השבעה של אסף. מיד כשראיתי את תושבי מצפה אילן מגיעים ידעתי מיד כי זה המקום בו נבנה את בית אסף".
נועה רמון (23) היא בתם הצעירה של אילן ורונה. היא נמנעת מהופעות וראיונות בתקשורת.