סקודה עוד לא בחרה שם לדגם החדש, שיהיה השלישי שאותו היא תשווק באירופה ובישראל, אחרי הקודיאק והקארוק. בתמונות של חזית הרכב נראות יחידות תאורת לד מודרניות עם פנסי איתות שפועלים בתנועה מימין לשמאל, בדומה למקובל בדגמי אודי. העיצוב צפוי להתבסס על הוויז'ן X, קונספט שהוצג בתערוכה בשנה שעברה.
כבסיס תשמש פלטפורמת MQB-A0, בדומה לאחיו לקונצרן – סיאט ארונה ופולקסווגן T-קרוס. על כן, הוא צפוי להציע גם את אותן יחידות הנעה - טורבו בנזין שלושה צילינדרים בנפח 1.0 ליטר (95 או 115 כ"ס) וארבעה צילינדרים בנפח 1.5 ליטר (150 כ"ס) בשידוך לתיבות שישה הילוכים ידנית או שבעה הילוכים כפולת מצמד ולהנעה קדמית.
ביצרנית מבטיחים כי רכב הפנאי החדש ישלב את היתרונות המוכרים של סקודה לרבות מרווח פנימי הטוב בקטגוריה ופתרונות אחסון ייחודיים, כמו גם מערכות בטיחות מתקדמות.
הכותב הוא חבר מערכת iCar