תקלה פגעה בשרתי דואר ישראל ומשביתה את פעילות הדואר. התקלה שהחלה ב-12:00, נגרמה עקב הפסקת חשמל מקומית בירושלים בעקבות פגיעה בקו מתח גבוה.
איזו עיר בישראל מובילה בהזמנות חבילות מחו"ל?
הפסקת החשמל הסתיימה ב-13:30, אבל כיוון שפגעה בלוח פיקוד, בדואר ישראל נאלצו להשבית מפעילות את כל מערכות המיחשוב כדי שלא ייפגעו. עקב כך, התקלה עדיין פוגעת במוקד הטלפוני של החברה, באתר האינטרנט שלה וכן בשירותים שניתנים בסניפים: בין היתר באיתור מידע על דברי דואר, בהעברת בעלות על כלי רכב ובשירותי בנק הדואר.
הסניפים נסגרים היום ב-14:00, כך שפעילותם כבר לא תחזור לסדרה היום. חלק מסניפי הדואר הם סוכנויות דואר והן פועלות היום עד 18:00 כך שבהמשך היום ניתן יהיה לקבל שם שירותים. בדואר צופים שהשרתים יחזרו לפעילות רק בשעות הערב.
מדואר ישראל נמסר: "חברת דואר ישראל מתנצלת בפני לקוחותיה בגין תקלה בשירות המתרחשת מאז שעות הצהריים. בשל תקלת מתח גבוה של חברת החשמל ותקלה בגנרטור שמגבה את המערכות, נאלצה החברה להוריד את המערכות באופן יזום. עם חזרת החשמל, החברה החלה בהעלאת המערכות באופן הדרגתי שימשך בשעות הקרובות. אי לכך לא ינתנו היום שירותים באשנב, באתר ובמוקד. חבילות יחולקו כסדרן במרכזי המסירה. אנו מודים ללקוחותינו על הסבלנות".