נבחרת הפדרציה פתחה בניצחון על פורטוגל

בית 2 האירופי-אפריקני: הכחולות-לבנות רשמו 1:2 ביום הראשון של המשחקים בלוקסמבורג. אובזילר: "הרבה מאוד לב ונשמה היו כאן על המגרש"

אורן אהרוני פורסם: 06.02.19, 23:02

נבחרת הפדרציה של ישראל פתחה היום (רביעי) את משחקיה בבית 2 האירופי-אפריקני המתקיים בלוקסמבורג בניצחון 1:2 על פורטוגל. לינה גלושקו העלתה את ישראל ל-0:1 במשחק הראשון, לאחר שגברה 1:6, 2:6 על מריה אינס פונטה.

 

במשחק השני נוצחה מאיה טחן 6:2, 6:3 ע"י פרנסיסקה חורג'ה, כאשר ארבע השחקניות ביחידים נפגשו גם למשחק הזוגות. חורג'ה ופונטה הפורטוגליות ניצחו 3:6 במערכה הראשונה, אך טחן וגלושקו הפכו עם 4:6, 2:6 כדי להעניק לישראל את הניצחון במפגש. מחר (17:00) תפגוש ישראל את דרום אפריקה וביום שישי יתקיים המפגש מול המארחת. בשבת יתקיימו משחקי הדירוג.

 

צילום: אלכס גולדנשטיין איגוד הטניס
לינה גלושקו. יום טוב שלה (צילום: אלכס גולדנשטיין איגוד הטניס)

 

הקפטנית ציפי אובזילר אמרה לאחר המפגש: "הרבה מאוד לב ונשמה היו כאן על המגרש הערב. אני גאה בשחקניות ובכל הצוות שתמך ועודד לאורך כל שלושת המשחקים. עכשיו נעשה שחרור ונישן טוב בלילה לקראת המפגש מחר".