אקפולקו: רפאל נדאל עלה לשמינית הגמר

הספרדי (2 בעולם) חזר למגרשים לראשונה מאז ההפסד בגמר אליפות אוסטרליה וניצח 3:6, 3:6 את מישה זברב הגרמני. יפגוש את ניק קיריוס בסיבוב הבא

ynet ספורט פורסם: 27.02.19, 08:26

14 שנים לאחר שזכה לראשונה בתואר באקפולקו, רפאל נדאל (2 בעולם) חזר לפנות בוקר (בין שלישי לרביעי) למקסיקו במטרה להניף את הגביע בפעם השלישית בקריירה. זה החל עם ניצחון 3:6, 3:6 בסיבוב הראשון על מישה זברב הגרמני תוך 80 דקות בלבד.

 

נדאל חזר למגרשים לראשונה מאז ההפסד לנובאק ג'וקוביץ' בגמר אליפות אוסטרליה ונראה קצת חלוד. הסרבים נכנסו רק ב-54 אחוז והוא גם סיים עם ארבע שגיאות כפולות. לשמחתו, זברב פשוט לא הצליח לנצל זאת וזכה רק ב-17 נקודות על הסרבים של הספרדי.

 

צילום: EPA
טיול קליל. רפאל נדאל (צילום: EPA)

 

רפא שבר שלוש פעמים את הסרבים של יריבו, שלא היה אפילו קרוב לעשות זאת, וטייל לניצחון. יריבו בסיבוב הבא יהיה האוסטרלי ניק קיריוס.