בניין קרייזלר בניו יורק בדרך להימכר רק ב-150 מיליון דולר
בין שבעלי הבניין החדשים יחליטו לשנות את ייעודו ובין אם לא, הם צפויים להשקיע בשיפוצו מיליוני דולרים. אחד הגורמים ששוחחו עם בלומברג העריך כי הסבתו למלון תעלה בין 150 ל-250 מיליון דולר.
עם זאת, השארתו כבניין משרדים עלולה להיות השקעה מסוכנת, בתקופה בה הדיירים בניו יורק מעדיפים גורדי שחקים מפנקים בהאדסון יארדס שבמערב מנהטן או במרכז הסחר העולמי בדרום העיר.פרט לכספים שיוזרמו לחידוש המבנה נאלצים בעליו החדשים לשלם גם על דמי חכירת הקרקע עליה הוא בנוי. הקולג' הפרטי קופר יוניון המחזיק בקרקע העלה בשנה שעברה את התשלום השנתי מ-7.75 מיליון דולר ל-32.5 מיליון דולר. השכירות צפויה לזנק ל-41 מיליון דולר בשנת 2028 ותגיע ל-55 מיליון דולר ב-2038.
בנוסף, הבניין דורש הוצאות תפעוליות של 15 מיליון דולר מידי שנה, ומפסיד 20 מיליון דולר בכל שנה. מחיר השכירות הממוצעת שמשלמים לקוחות עסקיים עבור שטחים במבנה עומד על 5,000 דולר ל-9.3 מטר מרובע - פחות ממחצית המחיר הממוצע המבוקש בהאדסון יארדס.