מתקפה אנטישמית בערב חג הפסח: ישיבת "תורת חיים", הגדולה ביותר ברוסיה, הוצתה אמש (שישי) - זמן קצר לפני תחילת ארוחת ליל הסדר במקום. לפי הדיווחים ברוסיה, איש לא נפצע בשריפה שפרצה בישיבה, שנמצאת בפרבר מזרחי של הבירה מוסקבה.
עוד סיפורים מהעולם בעמוד הפייסבוק של דסק החוץ
אולגה אוסאולובה, דוברת הרב הראשי של מוסקבה, צוטטה בסוכנות הידיעות "אינטרפקס" באומרה כי השריפה הוצתה בחדר אחסון של בשר כשר, וכי צלבי קרס רוססו על פני אחת הדלתות של המוסד הדתי.
בסוכנות ידיעות אחרת, RIA, דווח כי בעת השריפה היו במקום 60 תלמידים, רבנים ואורחים. לא ידוע מי האחראים להצתה.
זו אינה התקרית האנטישמית הראשונה שקשורה לישיבת "תורת חיים". לפני כחמש שנים הוכה תלמיד של הישיבה סמוך לכניסה. לפי התקשורת המקומית, שלושת תוקפיו, שהיו חמושים באגרופנים, לא דרשו ממנו דבר - אלא פשוט היכו אותו שוב ושוב.