אבי ריקן: "אלי דסה עדיין מתלבט לגבי עתידו"

קשר מכבי ת"א דיבר על חברו, שמחזיק בהצעה מבשיקטאש: "הוא בצומת דרכים ולא החליט אם יעזוב". איביץ': "אנחנו מחפשים מחליף לראיקוביץ'"

משה שיינמן פורסם: 22.04.19, 16:40

מכבי תל אביב ערכה מסיבת עיתונאים לקראת המשחק מול בני יהודה מחר (ג', 20:30), אבל המאמן ולדימיר איביץ' ואבי ריקן דיברו בעיקר על התוכניות לעונה הבאה.

 

לטבלת ליגת העל

 

אבי ריקן חשף כי אלי דסה עדיין לא החליט אם לחתום בבשיקטאש: "הוא בצומת דרכים ועדיין לא החליט אם לעזוב, מתבשל עם עצמו. כמובן שאני אשמח אם הוא יישאר, נחכה ונראה מה הוא יחליט".

 

צילום: אורן אהרוני
אלי דסה. יעזוב? (צילום: אורן אהרוני)

 

המאמן ולדימיר איביץ' התייחס לעתידם של דסה והשוער של פרדראג ראיקוביץ': "טבעי ששחקנים ירצו אתגרים חדשים בקריירה, בינתיים דסה וראיקוביץ' איתנו. כבר התחלנו לחפש מחליף לראיקוביץ', גם שוערים ישראלים מועמדים. בגלל הבעיות עם הפייר-פליי להביא שחקנים חדשים תהיה משימה קצת יותר מורכבת".