ספוטיפיי חצתה את הרף המכובד של 100 מיליון משתמשים בתשלום. כך עולה מהדו"חות הכספיים שפרסמה היום (ב') חברת המוזיקה בסטרימינג. בטרום המסחר בבורסת וול סטריט בניו יורק טיפסה מניית החברה ב-3.8%.
אמזון ניפצה את תחזיות הרווח אבל מדווחת על האטה בקצב גידול ההכנסות
דו"חות מיקרוסופט מזניקים את החברה לשווי הגבוה בעולם
קרקוע המטוסים הפיל את הרווח של בואינג ב-21%
מדובר בדו"חות טובים לרבעון הראשון של שנת 2019, לפיהם חל זינוק של 32% במספר המנויים בתשלום בהשוואה לרבעון המקביל. מדובר בנתון שנמצא בקצה העליון של תחזית החברה, אשר עמדה על בין 97 ל-100 מיליון משתמשים בתשלום.
ציפיות האנליסטים המסקרים את החברה עמדו על 99 מיליון משתמשים. מרבית המנויים של החברה הם באירופה - ממנה באים 40% מהמנויים בתשלום. 30% מהמנויים מצפון אמריקה, 20% מאמריקה הלטינית ו-10% משאר העולם.
ההכנסות הסתכמו ב-1.51 מיליארד אירו, לעומת 1.14 מיליארד אירו ברבעון המקביל אשתקד - צמיחה של 34%. הצפי בשוק עמד על 1.47 מיליארד אירו. ההכנסות למשתמש נותרו ללא שינוי - 4.71 אירו.
בחודשים האחרונים רשמה מניית ספוטיפיי התאוששות מרשימה, לאחר ירידות כבדות שנרשמו במחצית השנייה של 2018. מתחילת השנה טיפסה המניה בכמעט 22% והיא עומדת בסיכום 12 החודשים האחרונים על מינוס 13.5%.