בשיתוף Xplorer
בישראל הקיץ כבר לגמרי כאן אבל באירופה מדובר בניצנים ראשונים של חמימות לפני העונה החמה באמת. רגע לפני מבול התיירים, עליית המחירים הגדולה, העומס, הצפיפות והחום הקשה - שלא תמיד מקבל מענה בצורת מזגן - ריכזנו את היעדים שהכי שווה לבקר בהם ממש עכשיו והמחירים? נעימים במיוחד.
את פרס הטיסה הזולה לחודש הקרוב תופסת העיר יאשי ברומניה. יאשי, הנמצאת בחבל מולדובה, מציעה חופשה עירונית מעט שונה מהרגיל, זולה ומהנה בעיר האלגנטית בעלת הפינות הירוקות והפארקים היפים.
במרחק קצר מהעיר ניתן לטייל בין כפרים מסורתיים עם הצצה לעבר. זוהי טיסה עם חברת וויזאייר (כולל תיק גב קטן בלבד) לסוף שבוע ארוך מיום רביעי ועד שני, בין התאריכים 19.06.19-24.06.19.
טיסות ליאשי
במחיר מעט יקר יותר, אפשר לטוס אל הונגריה, לנופשון סוף שבוע קצר מיום שישי ועד שני. בדברצן אפשר לטבול במרחצאות חמים בספא הגדול "אקווטיקום", לטייל באזור הפארק הגדול בעיר ולאכול במרכז העתיק גולאש הונגרי מהביל.
גם כאן הטיסה עם חברת וויז אייר (כולל תיק גב קטן בלבד) בין התאריכים 14.06.19-17.06.19.
טיסות לדברצן
אל האי השכן, ניתן לטוס החודש במחיר 110$, לשבוע בעיר הנופש פאפוס. מזג האוויר נעים ויפה ומלבד שיטוט כשאתם יחפים על רצועת החוף של קפריסין, זה גם זמן מתאים לטיול בכפרים המסורתיים והרי הטרודוס. הטיסה עם חברת ריינאייר (תיק גב קטן בלבד) בין התאריכים 15.06.19-21.06.19.
סופיה מציעה שופינג זול, אוכל זול וטעים (כולל הבורקס הבולגרי המפורסם) וטבע יפה במרחק נסיעה קצר מהעיר. אל בירת בולגריה מצאנו טיסה בכרטיס שמשלב שתי חברות תעופה: הלוך עם ריינאייר וחזור עם וויז אייר (כולל תיק גב קטן בלבד), בין התאריכים 26.6.19-01.07.19.
טברנות, סמטאות עם גרפיטי ולראות את הפרתנון והאקרופוליס המפורסמים. אתונה מהווה גם נקודת יציאה למסלולים שונים בתוך יוון, בין אם מדובר על כפרי ומנזרי צפון יוון או חצי האי פיליון על אינספור מפרציו. הטיסה קצרה (קצת יותר משעתיים) ואתם בחו"ל.
אל אתונה, מצאנו כרטיס המורכב משתי חברות תעופה: בהלוך עם אל על (טרולי סטנדרטי) ובחזור עם ריינאייר (תיק גב קטן בלבד) בין התאריכים 15.06.19-21.06.19.
היא מכונה "עיר הדוכסים" ויושבת על שתי גדותיו של נהר הלואר, במרחק של קצת יותר מ-50 קילומטרים מהאוקיינוס האטלנטי. נאנט מהווה נקודת יציאה למסלול טיול משגע של אוכל, יין והסטוריה מרתקת בחופי נורמנדי, עמק הלואר, האי סן מישל ועוד.
הכרטיס מורכב משילוב של שתי חברות תעופה: בהלוך עם איזיג'ט ובחזור עם טראנסאוויה (כולל טרולי סטנדרטי) בין התאריכים 17.06.19-23.06.19.
לרומא זוהי ממש הדקה התשעים לפני מתקפת התיירים והחום הגדול. מצאנו טיסה במחיר 260$ שמורכבת משילוב שתי חברות תעופה: בהלוך זוהי טיסת קונקשן של פגאסוס (עם עצירה של שעה וחצי באיסטנבול) כולל טרולי לנוסע ובחזור טיסה ישירה עם ויולינג (כולל טרולי). הטיסות בין התאריכים 18.06.19-24.06.19.