ביזיון גדול בגומלין הליגה האירופית בין הונבד בודפשט לאוניברסיטה קראיובה הרומנית שנערך ברומניה. במהלך ההארכה חזיז הושלך לעבר המגרש, ופגע בשופט.
השופט החליט לרדת מהמגרש, והמשחק הופסק ליותר מחצי שעה עד שהוחלט לחדש אותו בעוד האוהדים ממשיכים להתפרע ביציעים. המשחק הסתיים ב-0:0 והלך לפנדלים, בהם ניצחה קראיובה 1:3 ועלתה לשלב הבא. לפני זה, השוער הישראלי של הונבד בודפשט, רובי לבקוביץ' נפצע בצורה קשה בברכו.
בדקה ה-33 של המשחק לבקוביץ' נחת בצורה רעה על הקרסול, שהתעקם מאוד והוא נותר על הדשא. אחרי דקות ארוכות של טיפול על המגרש, הוא הועלה על אמבלונס ופונה לאחד מבתי החולים ברומניה.
השוער בן ה-30 שיחק בעונה שעברה בהפועל תל אביב ועזר לה לסיים כהגנה השנייה הכי טובה בליגה, כשרק מכבי תל אביב ספגה פחות שערים. הוא חתם בקיץ לשנתיים במדי הונבד שסיימה במקום הרביעי בטבלה והגיעה לגמר הגביע ההונגרי.
לודוגורץ, קבוצתם של דן ביטון ומאוויס צ'יבוטה, ניצחה בקלות 0:4 את ואלור האיסלנדית ועלתה לשלב הבא (1:5 בסיכום). דן ביטון כבש את השער הראשון במשחק (7) בעוד צ'יבוטה בישל את השער השני בדקה ה-24.
אטרומיטוס היוונית, קבוצתו של טל כחילה, המשיכה גם היא לשלב הבא אחרי שניצחה 2:3 את סטראדה הסלובקית (3:5 בסיכום שני המשחקים). הבלם הישראלי עלה כמחליף בדקה ה-60.