ויטנס, מגיע מהקבוצה של השוער אריאל הרוש. הוא גדל במחלקות הנוער של גנק ופ.ס.וו איינדהובן, ופתח בקבוצת הבוגרים של בירשחוט כששיחקו שם רועי דיין ודור מלול. בנוסף, שיחק בנבחרת הצעירה של בלגיה (עד גיל 21), בשורותיה רשם תשע הופעות.
בינתיים הקבוצה מתכוננת למשחק מחר (20.30, במושבה) בגביע הטוטו מול הפועל ת"א, כששתי הקבוצות מחפשות ניצחון ראשון במפעל. אלא שבעוד שהפועל ת"א רשמה שלושה הפסדים, נס ציונה בסך הכל השיגה פעמיים תיקו (מ.ס אשדוד והפועל רעננה) והפסידה לבית"ר ירושלים בטדי משער בדקה ה-97.
תורג'מן ימשיך לבחון מספר שחקנים שעדיין לא התקבלה החלטה אם להחתים אותם, כמו קשר מכבי חיפה סייקו טורה, וארבעת הישראלים: עדן שרם, רז יצחק, אלעד חפץ ויובל טיטלמן. בשבוע הבא תתקבל החלטה סופית את מי להחתים. להבדיל מהמשחק הביתי הקודם מול הפועל רעננה אליו הגיעו בקושי 100 אוהדים, בקבוצה מקווים שהפעם מול הפועל ת"א יגיעו יותר כתומים למושבה.