נבחרת הבייסבול של ישראל הפסידה הערב (שבת) בחצי גמר אליפות אירופה 7:6 לאיטליה ותתמודד מחר על מדליית הארד מול ספרד.
לאחר שבשני האינינגים הראשונים לא הושג ניקוד, איטליה עלתה ראשונה על הלוח באיניניג השלישי וקבעה 0:4. באינינג הבא ישראל התעוררה ולאחר הום ראן שהחזיר הביתה את כל השחקנים בבסיסים מלאים, ישראל הפכה את התוצאה ועלתה ל-4:5.
באיניניג השישי הכחולים-לבנים הגדילו את היתרון עם נקודה נוספת, אך האיטלקים החזירו לעצמם את ההובלה באינינג השמיני כדי לעלות ל-6:7, תוצאה שנשמרה עד לסיום.
בעקבות זאת ישראל תתמודד מחר (16:00) מול ספרד, שהפסידה להולנד בחצי הגמר השני, על מקום בפודיום. הזוכה באליפות תזכה גם בכרטיס למשחקים האולמפיים בטוקיו, אך לא הכל אבוד עבור הנבחרת.
ישראל הבטיחה את מקומה בתחרות הקדם אולימפית שתתקיים מיד בתום האליפות הנוכחית ב-18 עד ה-22 בספטמבר בפארמה, איטליה. היא תכלול חמש נציגות מאירופה ונציגה אחת מאפריקה.