גפן פרימו שחוותה אליפות עולם מאכזבת יכלה לחייך היום כשזכתה במדליית הארד במשקל עד 52 ק"ג עם שלושה ניצחונות. בעיקר פרימו יכולה להיות מעודדת מניצחון בקרב על הארד מול אנג'ה סטנגר, יריבה סלובנית לא רעה. המדליה תעניק לפרימו 350 נקודות דירוג שיסייעו לה במרוץ לאולימפיאדת טוקיו בו היא מתמודדת מול גילי כהן שעדיין מחלימה מפציעה ולא השתתפה בתחרות הנוכחית.
ירין מנגד המתחרה במשקל עד 66 ק"ג, בו מתמודדים על הכרטיס האולימפי טל פליקר וברוך שמאילוב הפסיד בקרב על הארד למוחמד עבדלמאווגוד המצרי שהכניע אותו בבריח בתוך חצי דקה. בדומה למקרים קודמים, גם הפעם היריב המצרי סירב ללחוץ את ידו של מנגד כמקובל בסיום הקרב – ומיהר לעזוב את המזרן. קודם לכן, השיג מנגד שלושה ניצחונות כולל ניצחון יוקרתי למדי מול אלטאנסוח דובדון המונגולי שזכה בשנה שעברה במדליית ארד בטורניר המאסטרס.
במשקל עד 57 ק"ג תמנע נלסון לוי הפסידה בקרב הראשון ליריבה צרפתייה ונראה שאף נפגעה בידה במהלך האחרון. נלסון לוי ומאמן הנבחרת שני הרשקו נראו המומים מהחלטת השופט בסיום להעניק את הניצחון לצרפתייה בגלל שלטענתם היריבה ביצעה מהלך לא חוקי. נלסון לוי ביקשה לבדוק את המהלך שוב בהילוך חוזר, אך השופט עמד על שלו, הצרפתייה מיהרה לעזוב את המזרן כמנצחת והקרב הסתיים אפילו ללא לחיצת היד המקובלת. שירה ראשוני ונועה מינצקר המתמודדות ביניהן על כרטיס לטוקיו במשקל עד 48 ק"ג, ניצחו שתיהן בקרב הראשון אך הפסידו לאחר מכן בשמינית הגמר.
מחר ייכנסו למעגל התחרויות גילי שריר וענבל שמש במשקל עד 63 ק"ג וירדן מאירסון במשקל עד 70 ק"ג.
בתוך כך, הג'ודוקא הישראלי תומר גולומב המייצג את פולין סיים שני באליפות פולין במשקל עד 60 ק"ג לאחר שניצח בשני קרבות והפסיד בגמר.