ב"בילד" החמיאו לישראלי: "הג'וקר של הופנהיים נכנס כמחליף בדקה ה-61 וגרם לבאיירן לרעוד". המגן דויד אלאבה אמר: "הפסקנו לשחק את המשחק שלנו, הופנהיים הציגה את האיכויות שלה". מאמן הבווארים האנזי פליק הוסיף: "האינטנסיביות במחצית השנייה ירדה והופנהיים ניצלה זאת".
המאמן המפסיד אלפרד שרודר אמר: "אני מברך את באיירן שניצחה בצדק. היו לנו רגעים לא טובים בהגנה וירדנו להפסקה בפיגור 3:1, במחצית השנייה השתפרנו מאוד. היינו אמיצים יותר ויצרנו לא מעט מצבים. כל הכבוד לשחקנים, התמודדנו מול קבוצה בטופ של אירופה".
שוער הופנהיים פיליפ פנטקה הוסיף: "ספגנו שערים מטעויות, השלישי היה באשמתי, אבל שיחקנו טוב, בעיקר במחצית השנייה. היינו אמיצים ולא ויתרנו, זה היה מאוד מרגש בסיום".
הצמד של דאבור העלה את מאזנו העונה לחמישה שערים, את השלושה הראשונים הבקיע בסביליה במסגרת שלב הבתים בליגה האירופית. יש לו גם שני בישולים.