השאיפה של התאחדות הסנוקר היא לקיים את האירוע עם קהל כרגיל (תיאטרון הקרוסיבל יכול להכיל עד 1,000 צופים), אבל הדבר יהיה כרוך באישור של ממשלת בריטניה. אם הסיטואציה לא תאפשר קיום של האירוע מול יציעים מלאים, ישקלו בהתאחדות את אחת מהאפשרויות הבאות: קיום האליפות עם קהל מצומצם, קיום האליפות ללא קהל, דחייה נוספת של האליפות.
יו"ר התאחדות הסנוקר בארי הרן מסר: "אנחנו מאושרים לאשר תאריכים חדשים לאירוע הענק הזה. העולם עובר תקופה מאוד מאתגרת – וספורט חי יכול להוות השראה לציבור ולהעלות את המורל. למי שאוהב ספורט ברמה הגבוהה ביותר יש כעת תאריך לחכות לו".
אליפות העולם הייתה אמורה להיפתח במקור ב-18 באפריל ולהיערך בימים אלו ממש. עם פרוץ מגפת הקורונה, ענף הסנוקר היה מהאחרונים שהמשיך לפעול כשב-15 במרץ נערך גמר אליפות גיברלטר ללא קהל. לאחר מכן הענף יצא להשבתה בדומה ליתר ענפי הספורט בעולם. אלוף העולם המכהן הוא ג'אד טראמפ והוא יעפיל אוטומטית לאליפות כמו כל 16 המדורגים הראשונים בעולם.