"הבעלים שלנו (אלונה ברקת) הציעה לנו קיצוץ של 30 אחוז במשכורות ל-15 החודשים הבאים. אחרי שהתייעצנו עם כולם - ואני הייתי בין המובילים כאחד הקפטנים של הקבוצה - הגענו למסקנה ש-15 חודשים זה יותר מדי. הסכמנו לקצץ לשלושה חודשים, עד לסיום העונה, ולדבר פעם נוספת אם המצב יישאר כפי שהוא".
ויטור הוסיף: "שכרנו עורך דין שייצג אותנו כי היו כאן קבוצות שהשחקנים שלהן נשלחו לחל"ת וכי רצינו לדעת מה ניתן לעשות על פי חוק בהתאם לסיטואציה של המגיפה. ואז הבעלים הודיעה שהיא נפגעה מכך ששכרנו עורך דין, כי מי שפונה לעורכי דין מתכוון לצאת למלחמה".
"זו לא היתה הכוונה שלנו, רק רצינו להיות מודעים לכל התרחישים אבל היא החליטה לטרוק את הדלת ואמרה שהיא איבדה את האמון בנו ושהיא עוזבת את המועדון ומציעה אותו למכירה".
ומה לגבי העתיד שלו במועדון? יש לי חוזה לעונה נוספת, והכוונה שלי הייתה להישאר כאן כי אני מרגיש טוב במועדון, המשפחה שלי כאן וחשובה לי היציבות. אבל בגלל המצב הנוכחי קשה לדעת מה יקרה. יש טענות שהקבוצה תנסה להשתחרר מהחוזים הגבוהים שלה, וכבר מדברים על קיצוצים של 30 או 40 אחוזים בעונה הבאה. יש חוסר ודאות להרבה מאוד אנשים".