במשחק הראשון שלה לאחר פגרת הקורונה, באיירן מינכן שמרה הערב (ראשון) על פער ארבע נקודות מדורטומנוד, והמשיכה את רצף המשחקים שלה ללא הפסד, 12 במספר, עם 0:2 על אוניון ברלין בחוץ.
לטבלת הליגה הגרמנית
תומאס מולר כבש בדקה ה-19, אבל אחרי בדיקה של ה-VAR השער נפסל בגלל נבדל. מי שתיקן את המצב היה רוברט לבנדובסקי - מוליך טבלת הכובשים בבונדסליגה (26 כיבושים). לבנדובסקי שניצל את הפגרה להתאושש מפציעה, העלה את באיירן ליתרון מפנדל בדקה ה-40. בנז'מין פבאר קבע את תוצאת הסיום (80).
קוון שלוטרבק ספג צהוב חמישי ויחמיץ את המשחק הבא, הדרבי מול הרטה ברלין, שרק אתמול ניצחה 3:0 את הופנהיים. בשבת תפגוש באיירן את איינטרכט פרנקפורט, ושלושה ימים לאחר מכן תתארח אצל דורטמונד למשחק העונה.
דקה 18': הרמה מהקרן הגיעה היישר לראש של תומאס מולר שנגח לשער, ה-VAR פסל את היתרון בגלל נבדל והתוצאה נשארה 0:0.
39': עבירה של סובוטיץ' ברחבה הובילה לפנדל לזכות באיירן מינכן.
40': שער! 0:1 לבאיירן מינכן. לבנדובסקי ידע לנצל את המצב ובבעיטה קלילה הוא הכניע את גיקייביץ' וכבש מהנקודה הלבנה.
45+1': מולר ניסה להכפיל את התוצאה רגע לפני המחצית, אבל לא הצליח לכוון למסגרת.
48': ניסיון ראשון לבאיירן מינכן במחצית השנייה, גנאברי בעט למסגרת ונהדף על ידי ההגנה של אוניון.
77': התקפה מתפרצת שהתחילה אצל גנאברי הגיעה אל קינגסלי קומאן, שלא מצליח להחזיר לגנאברי ולייצר שער.
80': שער! 0:2 לבאיירן מינכן. בנז'מין פבאר בנגיחה נהדרת לשער של גיקייביץ'.
אוניון ברלין: רפאל גיקייביץ'; פלוריאן הובנר, קוון שלוטרבק, נבן סובוטיץ'; כריסטופר טרימל, רוברט אנדריך (כריסטיאן גנטנר, 71'), גרישקה פרומל (פליקס קרוס, 85'), כריסטופר לנץ, מרקוס אינגברסטן (ג'ושוע מיס, 81'), מריוס בולטר (ג'וליאן רירסון, 85'); אנתוני אוג'ה (סבסטיאן אנדרסון, 70').
באיירן מינכן: מנואל נוייר; בנז'מין פבאר, ג'רום בואטנג, דויד אלאבה, אלפונסו דייויס; ג'ושועה קימיך, תיאגו אלקנטארה, סרג' גנאברי (איוואן פרישיץ', 85'), תומאס מולר (מיקאל קואיסנסה, 89'), לאון גורצקה (קינגסלי קומאן, 71'), רוברט לבנדובסקי.