מכבי ת"א לא תזכה להרבה משחקים כאלה העונה. הצהובים אירחו אמש את מכבי ראשל"צ, היורדת שבדרך, והביסו אותה 83:109. מדובר בניצחון שלישי ברציפות של האלופה בליגה תחת אבי אבן, שיקווה להביא איתו את המומנטום לסרביה למשחק מול הכוכב האדום ביום חמישי.
הנקודה החיובית ביותר עבור אבן היא היכולת של רומן סורקין, שהתמודד בחודשים האחרונים עם פציעה והידבקות בקורונה. הפורוורד קלע 20 נקודות ב־21 דקות, וכדאי לקחת אותו בחשבון גם בהקשר של היורוליג. קו השיפור של יפתח זיו נמשך, והוא סיפק 9 נקודות, 6 אסיסטים ו־5 חטיפות. המשחק זרם בכזו קלות עבור המנצחת, שכל הזרים שנרשמו בסגל, פרט לג'יילן ריינולדס, שיחקו פחות מ־20 דקות.
מבחינת ראשל"צ, גם פיטוריו של גיא גודס וחילופי הזרים הבלתי פוסקים לא עזרו לה לצאת מהמצב העגום. ארצ'י גודווין ערך בכורה, ולא מנע את התבוסה. מצד שני, סביר להניח שאף אחד במועדון לא בנה על ניצחון במשחק הזה.
עוד אתמול, הפועל אילת פיספסה ניצחון חוץ על גליל עליון בגלל התפרקות בסיום, והמארחת יצאה עם 72:74 מסובך – הפעם הראשונה שהיא חוגגת מאז ה־3 בינואר. אילת הובילה לאורך כמעט כל המשחק, וההפרש אפילו הגיע ל־15 נקודות ברבע השלישי, ואז נכנעה לאייק אירבו המצוין שקלע את חמש הנקודות האחרונות, כולל שתי קליעות עונשין שש שניות לסיום.
נשים. הערב (19.00) בבית העליון בליגת העל: מכבי חיפה – רמלה (18.00), פ"ת – רמה"ש, ראשל"צ – אשדוד (21.00). בבית התחתון: אליצור ת"א – עירוני ר"ג, בנות־הרצליה – אליצור חולון. (רענן וייס)
מחזיקת גביע המדינה בכדוריד, הפועל אשדוד, שוב עלתה אתמול לגמר אחרי ניצחון 31:33 על מכבי ראשל"צ – והיריבה שלה ב־28 במארס תהיה מוליכת הטבלה א.ס רמה"ש, שהעפילה לראשונה בהיסטוריה למעמד עם 32:38 על בני־הרצליה. (ספי פסטרנק)
אתלטיקה. דיאנה ויסמן שיפרה את שיאה הלאומי בריצת 60 מ' באולם, כשקבעה 7.23 שניות בפריז – תוצאה זהה לשיאה באצטדיון. (אבינעם פורת)