לבית המשפט המחוזי בתל אביב הוגש היום (ג') כתב אישום נגד חמישה צעירים על ביצוע אונס ומעשים מגונים בבת 27 הסובלת מפיגור שכלי. החמישה הם סיון סודאי בת 19 מראש העין, אורן לוי בן 23 מבת ים, איל צפדיה בן 24 מתל אביב, דוד קשת בן 21 מחולון ועידו מור בן 19 מבת ים.
הם נאשמים כי במשך שלושה חודשים, בין פברואר לאפריל השנה, התעללו מינית בצעירה תוך שהם מנצלים את העובדה שהיא סובלת מפיגור שכלי.
בכל אותה תקופה הטילה סודאי את אימתה על הבחורה. היא ביצעה בצעירה מעשים מגונים כאשר הנאשמים האחרים נוכחים במקום. במהלך חודש פברואר דרשה סודאי מהצעירה להגיע לדירתה, שם נתנה לה בגדים, ולאחר מכן אסף אותה לוי במכוניתו לדירתו של צפדיה שם ביצעה סודאי מעשים מגונים בבחורה, למרות בקשותיה להפסיק את המעשים.
לאחר מכן החלה החבורה לשחק "אמת או חובה" ובמהלך "המשחק" הם ביצעו בה שוב מעשים מגונים.
בחול המועד פסח אסף דוד קשת את סודאי ואת הצעירה ביחד עם שניים נוספים אשר זהותם עדיין לא ידועה. הם הגיעו לדירה של צפדיה בשעות הלילה ולאחר שצפו בטלוויזיה נכנסו סודאי, קשת ומור לחדר השינה ושם אנסו אותה. סודאי איימה עליה "שלא תצעק" ואם תספר לאיש על המעשים היא תרצח אותה. לאחר מכן היא ביצעה בה מעשים מגונים ואנסה אותה.
מור אנס אותה גם הוא והמעשים הסתיימו רק לאחר שאמה של הצעירה התקשרה אליה ודרשה ממנה לחזור הביתה.
המעשים המשיכו גם שבוע לאחר מכן כאשר דוד קשת פגש אותה וביצע בה מעשים מגונים.
סודאי ועידו מור מואשמים באונס בנסיבות מחמירות. סודאי, צפדיה וקשת מואשמים בביצוע מעשה מגונה בנסיבות אונס. קשת מואשם גם בביצוע מעשה מגונה ולוי, צפדיה וקשת מואשמים בביצוע מעשה מגונה בנסיבות מחמירות.