במהלך הריסת מבנה של עיריית רמלה, בתוקף צו הריסה, נורה אל עבר מבצעי ההריסה צרור יריות. לא היו נפגעים.
היום (א') בשעות הבוקר הגיעה חברה קבלנית פרטית לבצע צו הריסה של מבנה פרטי בשכונת גן חק"ל ברמלה. הבית שייך למשפחה ערבית המתגוררת בשכונה. לצורך ביצוע ההריסה שכרה העירייה כ-60 מאבטחים פרטיים שיאבטחו את מבצעי ההריסה.
במהלך ההריסה נזרקו לעבר המבצעים אבנים וכן היה ניסיון לתקוף אותם במוטות ברזל. בשלב מסויים אף נשמע צרור יריות.
עיריית רמלה נמצאת בסכסוך מתמשך עם המשטרה המקומית, שלטענתה איש לא יידע אותה אודות הכוונות להרוס את המבנה. בעירייה מכחישים.
ראש עיריית רמלה, יואל לביא, אמר לאחר הריסת המבנה: "הוכח כי ניתן לבצע הריסות גם במגזר הערבי. אנו מקווים בעתיד לשיתוף פעולה הדוק של משטרת ישראל. למשטרה יש הזדמנות לעלות על הגל ולהמשיך במדיניות האכיפה של העירייה. לקראת סיום ההריסה הגיע למקום צוות של היס"מ, אך הוא לא התערב גם כשנשמע צרור היריות".