לארה קרופט, בובה של מוצר

אחרי משחק הוידאו ועם צאת הגרסה הקולנועית של טומב ריידר, בקרוב צעצועים

מרב יודילוביץ' עודכן: 24.06.01, 14:36

ליין שלם של בובות חטובות המעוצבות על-פי דמותה של לארה קרופט, יגיע ממש בקרוב לחנויות המשחקים ברחבי ארה"ב, זאת במקביל להיסטריה שמלווה את הסרט "טומב ריידר" בכיכובה של אנג'לינה ג'ולי.

למרות שמדובר בבובות שימכרו בחנויות הצעצועים, קהל היעד הוא בהחלט לא ילדים. "החלטנו לכוון את המוצרים לקהל צעיר אך מבוגר, שמכיר את משחק הוידאו", אמרה ננסי באסט, מנהלת שיווק בחברת פרמאונט והוסיפה, "גם אם ילדים יקנו את הבובות, סביר להניח שהם לא ישחקו אתם. מדובר בבובות שמכוונות בעיקר לאספנים".

דייב ג'ררדי, עורך בכיר במגזין "Playthings", מגזין מקצועי של תעשיית הצעצועים, אמר כי כשהמשחק טומב ריידר יצא לראשונה לחנויות, לארה קרופט לא היתה כל כך מחוטבת. "עכשיו היא פצצה עם קו מותניים שלא יבייש את הפרופורציות של פלייבוי", אמר ג'ררדי, אבל גם הוא יודע שלמרות שכיחותן של גיבורות סרטי קולנוע וטלוויזיה, עדיין קשה יהיה למכור לילדים קטנים בובות של בנות, גם כאלה שמחזיקות רובים.

בליין החדש ישווקו שבע בובות: חמישה מודלים שונים של לארה קרופט בבגדים ובכלי נשק שונים, "קוף אבן" ורובוט בשם "S.I.M.O.N" - שני האחרונים הם אלה שמתקיפים את קרופט בסרט.

 
פורסם לראשונה