העדכון שחיכינו לו שנים סוף סוף מגיע לוואטסאפ: אפליקציית המסרים מבית פייסבוק מאפשרת לנו כעת להחליט מי יוכל להוסיף אותנו לקבוצה - כי אין הרבה דברים שאנחנו שונאים יותר מאשר לפתוח את הטלפון ולגלות ששוב הוסיפו אותנו לקבוצה שאנחנו ממש לא מעוניינים להיות בה. העדכון מגיע בימים אלה לאנדרואיד ול-iOS.
אפליקציית וואטסאפאפליקציית וואטסאפ
כמה חיכינו לעדכון הזה!
(צילום: shutterstock)
אז איך זה עובד? גשו להגדרות>חשבון>פרטיות>קבוצות. בתפריט זה תוכלו לבחור אם כל אחד יוכל להוסיף אתכם לקבוצות (המצב כפי שהוא כרגע) או אם רק אנשי הקשר שלכם יוכלו להוסיף אתכם (מומלץ). האפשרות השלישית היא לסמן מי מבין אנשי הקשר שלכם לא יוכל להוסיף אתם לקבוצות.
מדריך וואטסאפמדריך וואטסאפ

מדריך וואטסאפמדריך וואטסאפ
אם בחרתם באחת משתי האופציות האחרונות, מנהל קבוצה שאינו יכול לצרף אתכם יצטרך לשלוח לכם הזמנה בצ'אט פרטי. יהיו לכם שלושה ימים לאשר את ההזמנה לפני שיפוג תוקפה.
וואטסאפ הכריזה על הפיצ'ר החדש כבר באפריל, אבל מסתבר שהוא הגיע רק למשתמשים בהודו - שם נאבקת וואטסאפ בהפצה מאסיבית של פייק ניוז באמצעות הפלטפורמה. רק השבוע, באיחור של שבעה חודשים, היא החליטה שהגיע הזמן להפיץ אותו ברחבי העולם.
מחאת מס הוואטסאפ בלבנון (צילום: רויטרס)

פרסום ראשוני: 15:49 , 07.11.19