כורכום פלפל לבן, פלפל שחור, פפריקה, אבקת בצל, או 1/2 כוס בצל מטוגן, מעט מלח
אופן ההכנה
מרתיחים כף שמן בווק. מקפיצים על להבה גבוהה את הגזר, הקישוא, הטופו, הפלפל, התמרים והג'ינג'ר. מוסיפים את עשבי התיבול והנבטים (בהפרשים של חצי דקה בהוספה לווק).
מחממים כף שמן בסיר ומטגנים את האורז. ככל שמטגנים יותר, האורז יצא קשה ומופרד - תלוי מה אוהבים.
מוסיפים את הצנוברים ואת הג'עלה לירקות ומערבבים.
מערבבים בכוס את הסויה והחומץ עם כל התבלינים (כמויות לפי הטעם). אפשר להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם. יוצקים על הירקות.
שופכים כוס של מים רותחים על האורז (זהירות זה קופץ) וכוס של מים רותחים על הירקות. אחרי שתי דקות מערבבים את האורז המימי עם הירקות ומנמיכים ללהבה בינונית. מכסים ומערבבים מידי פעם, אבל לא יותר מדי כי זה יכול להפוך את האורז לדייסה.
אחרי כ-20-15 דקות, שהמים נספגו באורז, מסירים את המכסה של הווק ומשאירים על האש עוד כ-5 דקות.
בהגשה אפשר לפזר בצל מטוגן, צנוברים או פטרוזילה (רצועות בצל מטוגנות בכורכום ושמן זית אמיתי).