מטגנים את הבצל בסיר רחב מאוד במשך 10-15 דקות. כשמזהיב מוסיפים את העוף לטיגון קליל (שיתפוס טיפה צבע של "מוכן").
מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר: יין - מערבבים, דבש - כנ"ל, תבלינים על פי הטעם, שיני שום מפורקות אבל לא קלופות לחלוטין ותפוחי האדמה. דואגים שתפוחי האדמה יהיו מכוסים עד כמה שאפשר בנוזלי הבישול, ושהעוף יהיה עם העור כלפי מטה.
מנמיכים את הלהבה, מכסים במכסה ומערבבים מדי פעם. אצלנו זה מתבשל מעל שעה וחצי על האש ויצא הכי מדהים שיכול להיות. העוף רך ועסיסי, תפוחי האדמה נימוחים להפליא ושיני השום רכות ומדהימות.