מפרידים את הביצים לשתי קערות נפרדות. מקציפים בנפרד את החלבונים עם כף וחצי סוכר. מקציפים את שאר החומרים עם עוד כף וחצי. מקפלים פנימה, בעדינות, את החלבונים המוקצפים.
משמנים תבנית אפייה בקוטר 24 ס"מ, ויוצקים פנימה את התערובת. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך 15-20 דקות. מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר.
מכינים את הקרם: מקציפים את כל החומרים יחד ומורחים על העוגה.
מכינים את הציפוי: בסיר, על להבה נמוכה ממיסים את כל החומרים. יוצקים על העוגה בעדינות ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.