בקערה נפרדת, מקציפים את הגבינה. מוסיפים את הקצפת לגבינה ומאחדים בתנועות קיפול עדינות לעיסה אחידה ללא גושים. מוסיפים 3 כפות מתערובת הקפה ומערבבים בעדינות. מוסיפים אבקת סוכר לפי הטעם ומערבבים.
טובלם מחצית מכמות הבישקוטים (בכל פעם אחד) בתערובת הקפה ומניחים בתבנית בצפיפות אחד ליד השני. אם ישנם רווחים ממלאים גם אותם. יוצקים מעל שכבת הביסקוטים מחצית מתערובת הגבינה ומחליקים בעזרת מרית. חוזרים על הפעולה עם יתרת הביישקוטים ויתרת תערובת הגבינה.
מכניסים למקרר ל-8 שעות קירור לפחות. מוציאים, זורים שכבה נדיבה של אבקת קקאו מעל ומגישים.
אם אין מספיק זמן לקירור, אפשר להוסיף לתערובת הגבינה 7 גרם ג'לטין: יוצקים לצלוחית את הג'לטין, עליו את המים הרותחים, מערבבים במשך דקה, מניחים ל-2 דקות ומערבבים שוב במשך דקה. יוצקים לתערובת.