ynet - פרפרי ברבוניה באורגנו - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

דגים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פרפרי ברבוניה באורגנו / בני סיידא

מקור המנה בעיר נאפולי שבאיטליה. דגי ברבוניה נמכרים בדרך כלל לא מנוקים, אך המלאכה פשוטה. הסבר בהמשך.

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'

ציון גולשים:  (22 מדרגים)
חומרים
12 ברבוניות
1/2 כוס קמח
מלח ופלפל שחור
2 כפות אורגנו מיובש
שמן לטיגון עמוק
4 חצאי לימונים
אופן ההכנה
  1.  שוטפים את הדגים היטב כדי להסיר את הקשקשים ומסלקים את הראשים. עושים חתך בבטן הדג, מהראש לכיוון הזנב, ומוציאים את הקרביים. מעבירים אגודל מתחת לעצם האדרה, מהראש כלפי הזנב, פותחים את הדג ומשטחים אותו. ממשיכים כך עם כל הדגים.
  2. שוטפים את הדגים שוב ושוטפים במגבות נייר. מערבבים את הקמח עם מלח, פלפל ואורגנו. טובלים את הדגים משני הצדדים בקמח המתובל ומנערים כדי להסיר עודפים.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הדגים עד שהם מזהיבים. מגישים חם עם חצאי לימונים.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©