ynet - שיפודי דג בבלילה ברוטב סקורדיליה - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

דגים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  שיפודי דג בבלילה ברוטב סקורדיליה / בני סיידא

מקור המנה בטורקיה.

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'

ציון גולשים:  (7 מדרגים)
חומרים
1 ק"ג פילה דג חתוך לקוביות עבות
1/2 כוס מיץ לימון טרי
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
1/2 1 כוסות קמח
2 ביצים
2 כפות שמן
מלח ופלפל שחור
3/4 כוס בירה
לרוטב:
2 כוסות פיסות לחם שרויות במים וסחוטות
8 שיני שום כתושות
1/2 כוס שמן
1/4 כוס חומץ
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1.  שורים את קוביות הדג במיץ הלימון לחצי שעה ומסננים. מתבלים במלח ופלפל. 
  2. שמים בקערה את הקמח, הביצים, השמן, מלח ופלפל. מוסיפים את הבירה ומערבבים לבלילה חלקה. 
  3. הרוטב: שמים במעבד מזון את כל המרכיבים פרט לשמן ומעבדים לתערובת חלקה. מוסיפים את השמן בזרם דק ואיטי עד שמתקבל מרקם חלק. טועמים ומשפרים את התיבול.
  4. נועצים את קוביות הדגים בשפודי עץ. מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים את שפודי הדגים בבלילה ומטגנים עד להזהבה. מגישים עם הרוטב.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©