ynet - וייסבראטן - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

חגים ומועדים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  וייסבראטן / שאול אברון, יועזר

נתח בטעם טוב, מרוכז וקצת יבש, שמתאים למי שאוהב אותם כאלה. מאד מתאים להכנה בסגנון איטלקי, בסגנון המכונה רוסטו - בישול בחום נמוך לאורך זמן עם חמאה מזוקקת.

את החמאה אפשר להחליף בכוס בשמן זית.

ציון גולשים:  (28 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 ק"ג וייסבראטן (רצוי של ביק ולא של פרה בוגרת)
200 גרם חמאה מזוקקת
אופן ההכנה
  1. מכינים חמאה מזוקקת: בסיר קטן מניחים חמאה וממיסים על להבה בעוצמה נמוכה. מסירים מהאש ומניחים להצטנן למשך מספר דקות. לאחר שהצטננה החמאה, מכפים בעזרת כף ומסלקים את המוצקים הלבנים שצפים על פני השטח. בעזרת מצקת נקייה, מוציאים את השומן הנוזלי ומעבירים דרך מסננת לכלי קיבול אחר - יש להקפיד לא להכניס את המשקעים החלביים שבתחתית הסיר.
  2. סוגרים את הנתח מכל הכיוונים במחבת ברזל. מכניסים לסיר ומכסים לגמרי בחמאה המזוקקת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי, עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 80 מעלות. מצננים וחותכים לפרוסות דקות.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©