ynet - מלפפון בלאדי בלבן - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

מנות ראשונות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 
לשימוש הכתבה בלבד! מלפפון בלאדי צילום: דניאל בר-און
 

  מלפפון בלאדי בלבן / חוסאם עבאס, אלבאבור

מלפפון הבלאדי צומח בחלקות ללא השקיה, וניזון רק ממי גשמים. הוא שונה במראה ממלפפון רגיל - הוא קטן יותר, מעוגל ומחוספס ונמצא בשווקים בקיץ למשך זמן קצר בלבד. איך בוחרים מלפפוני בלאדי? מחפשים את הקטנים, עם קליפה מבריקה, מוצקים ובמראה רענן.

לפנינו מתכון מרענן, שמתאים מאוד לימי הקיץ הלוהטים. בדומה לצזיקי היווני, גם במטבח הערבי משלבים בין יוגורט או לבן משובח, מלפפון ושום.

ציון גולשים:  (7 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
3 מלפפונים ירוקים, קלופים וקצוצים דק
1/2 כפית מלח
2 כוסות לבן או יוגורט טבעי
2 שיני שום כתושות
1/4 כוס עלי נענע, קצוצים
לעיטור: מעט שמן זית
אופן ההכנה
  1. בקערה גדולה מערבבים את המלפפונים והלבן, מוסיפים את המלח והשום ומערבבים.
  2. מקשטים בעלי הנענע ובוזקים מעט שמן זית.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©