משמנים את צדו החיצוני של רינג נירוסטה בקוטר 8 ס"מ וגובה 5 ס"מ. מלפפים את אטריות הקדאיף על הצד החיצוני של הרינג, ואופים כ-12 דקות בטמפ' של 180 מעלות. אם אין רינג אפשר להשתמש בכל כלי חסין חום בעל פרופיל זהה, כגון קעריות לסופלה וכו'.
קרם לימון: משרים את הג'לטין במים קרים. מערבבים את הביצים והחלמונים עם הסוכר.
בסיר קטן מביאים לרתיחה את מחית הלימון והחמאה, ומוסיפים לתערובת הביצים תוך כדי ערבוב על מנת שהביצים לא יתבשלו.
מסננים את תערובת הביצים ומחית הלימון לסיר וטורפים עם מטרפה מעל אש נמוכה עד להסמכה.
מסירים מהאש, טורפים פנימה את הג'לטין, מסננים, ומקררים.
קרם לימון אוורירי: מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר לקצפת יציבה. מקפלים לתוכה את קרם הלימון הסמיך.
הרכבת המנה: משחררים בעדינות את סלסלות הקדאיף מהרינגים, ומניחים אותן על צלחת.
מניחים בתוך הסלסלה כף מקרם הלימון, ומפזרים מעליו פטל טרי.
מניחים 2 כפות מקרם הלימון הקל. מערבבים עוד פטל טרי עם נענע קצוצה דק, ומפזרים מלמעלה.