אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

עוף
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 
קציצות לביבות כרשה כרישה צילום: ירון ברנר
 

  קציצות כרשה ועוף / רותי קינן

ציון גולשים:  (1 מדרגים)
חומרים (30 מנות)
1 ק"ג כרשה
300 גרם תפוחי אדמה (1 גדול או 2 קטנים)
2 ביצים
250 גרם בשר עוף טחון (חזה)
3 כפות פירורי לחם
2 שיני שום כתושות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
  1. מסירים מהכרשים רק את העלים העליונים הכמושים ומשתמשים בחלק הלבן והירוק. חורצים בסכין לאורך הירק ושוטפים היטב את הגלדים, בעיקר בחלק הירוק.
  2. חותכים לחתיכות די גדולות, מכניסים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהכרשה רכה מאוד. מעבירים למסננת ומצננים.
  3. בסיר אחר מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם מתרככים.
  4. סוחטים את הכרשה, טוחנים במטחנת בשר או קוצצים דק במעבד מזון ומעבירים לקערה. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים לכרישה ביחד עם כל יתר החומרים, למעט השמן. לשים את הכל לעיסה אחידה. מניחים לה לעמוד 10 דקות לפחות.
  5. מחממים מעט שמן במחבת גדולה. מרטיבים מעט את הידיים וצרים מתערובת הכרשה קציצות. מטגנים עד שמזהיב היטב משני הצדדים. מגישים חם או פושר.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©