אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ריבות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
ריבת ורדים
/ עודד רז
ציון גולשים:
(57 מדרגים)
חומרים
2 כוסות דחוסות עלי כותרת של ורדים אדומים או ורודים
מיץ מ-1 לימון
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
אופן ההכנה
שוטפים את העלים ומניחים בסיר עם כל שאר המרכיבים.
מבשלים על להבה נמוכה ובוחשים מדי פעם עד שכל הסוכר נמס.
מגדילים את הלהבה ומביאים לרתיחה. ריח של ורדים מתפשט בבית והעלים נעשים שקופים.
מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים עד לנקודת הקרישה. בוחשים מדי פעם. במתכוני ריבות נהוג להסיר את הקצף (לקפות) וגם את זה אני לא עושה.
מעבירים לצנצנת זכוכית נקייה ואוטמים מייד.
שומרים במקרר ומגישים עם גבינות צאן, פטה כבד או שפשוט זוללים עם כפית.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©