אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוגות ועוגיות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
עוגת שוקולד מודייקת
צילום: דניה ויינר
עוגת שוקולד מדוייקת
/ דניה ויינר
עוגת שוקולד לא מתוקה מדי, לא כבדה מדי ולא קשה להכנה
ציון גולשים:
(26 מדרגים)
חומרים
200 גרם שוקולד מריר (60/72 אחוזים מוצקי קקאו)
200 גרם חמאה
6 ביצים גודל L
3/4 כוס סוכר
1.25 כוסות שקדים טחונים
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 170 מעלות. ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל או בבן מארי ומערבבים היטב.
מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
מאחדים בין התערובות ומוסיפים את השקדים הטחונים. מערבבים קלות רק עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים למשך 30-35 דקות עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. מניחים להתקרר.
אפשר לצפות בגנאש שוקולד (100מ"ל שמנת + 100 גרם שוקולד) או פשוט להגיש עם קצפת לא ממותקת.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©